Om Thy TermoTjek

Thy TermoTjek er din uvildige autoriserede elinstallatør, hvilket betyder at jeg udelukkende arbejder for at sikre den bedst mulige løsning i henhold til de gældende regulativer.

Med Thy TermoTjek er du garanteret en hurtig, effektiv og nøjagtig løsning inden for:

  • Termografi
  • Lækagesporing
  • Blowerdoor-tests.

Siden 2002 har jeg arbejdet med alt inden for termografering hos virksomheder, for at minimere eventuelle produktionsstop, grundet fejl i eltavler og elinstallationer samt blowerdoor-tests af huse, hvor jeg trykprøver boligens tæthed, for at minimere dit energiforbrug.

 

Fra Skagen til Sønderborg

Thy TermoTjek kommer ud til dig – jeg dækker et bredt geografisk område, og kører gerne fra Skagen til Sønderborg for at udføre et termotjek af høj kvalitet.

web-Thy-Termotjek0073-1.jpg

Kvalitetsstemplet og veldokumenteret

Som uddannet elektriker og autoriseret elinstallatør sørger jeg for, at alt dokumentation er i orden når først mit arbejde er fuldført.
Det er din garanti for et kvalitetsbevidst og sikkert termotjek.

Certificeringer

El-termografi

El-termografi

Thy TermoTjek er certificeret under Dansk Brand- og Sikrings Institut (DBI) til at udføre el-termografi for forsikringsselskaber. Vi lever således op til DBI’s krav omkring udstyr og kvalitetssikring af det udførte arbejde.

Jeg foretager el-termograferinger, mens virksomhedens produktionsapparat kører, og der således er størst belastning på systemet. Mit arbejde udføres naturligvis uden at være til gene for produktionen.

El-termografering skal foretages én gang årligt, og her varsler jeg altid besøg i god tid, så vi sikrer os, at alle tidsfrister overholdes.

Virksomhedscertifikat

Personcertifikat

Gyldighedsbevis

Medlemskaber

FDET

FDET

Foreningen for Danske El-Termografer.

Thy TermoTjek er medlem af brancheforeningen FDET og grunden hertil er:

Foreningens formål er at være en aktiv og seriøs aktør for udbredelsen af certificeret el-termografi, samt sikre en professionel indflydelse og tilgang overfor og hos myndigheder, forsikringsselskaber, DBI og andre selskaber, som er med til at sætte kravene for professionel el-termografi.

Foreningen ønske endvidere at arbejde for bedre uddannelse til el-termograferne, og således også her, være en aktiv og seriøs aktør for udbredelsen af certificeret el-termografering.”

For at være medlem af FDET skal man besidde en gyldig godkendelse og certificering i udførelse af el-termografering hos DBI.

Klimaskærm

Som medlem af Foreningen Klimaskærm er det ud fra branche-foreningens retningslinjer og normer, vi trykprøver huse. Det er vores kunders garanti for, at vores trykprøvninger er baseret på de standardiserede retningslinjer, som er fastlagt af de førende specialister på området, sådan at rapporter og målinger skal være nemt at gennemskue for husejere og forbrugere.

Kontakt os allerede i dag

Tlf. 60 55 18 99

Gå til kontakt